IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възрастта е само число: Джош Бролин и Антъни Кийдис се фукат с изваяни тела

17 декември 2022 16 30

Актьорът е на 54 години, а фронтменът на Red Hot Chili Peppers – на 60!

Getty Images

Getty Images

Джош Бролин демонстрира безумно изваяна физика в последното си секси селфи в Instagram. 54-годишният актьор се похвали с наскоро оформените си коремни и гръдни мускули, както и бицепси. На снимката в банята той позира с разбираемо горда усмивка. „Дюн“ го направи“, написа той до кадъра, който спечели куп огнени емотикони от съпругата му Катрин Бролин. С тези думи той намеква, че е влязъл във форма, заради ролята в последния си филм.

Дуейн Джонсън – Скалата също беше впечатлен от тялото на своя „секси, мускулест“ колега и приятел. Джош се завръща като Гърни Халик в „Дюн: Част втора“, заедно с нови членове на актьорския състав, включително Кристофър Уокън, Флорънс Пю и Остин Бътлър. За съжаление ще трябва да изчакаме до 3 ноември 2023 г., за да гледаме продължението на научнофантастичния франчайз и да се насладим на мускулите на Бролин.

60-годишният Антъни Кийдис също показа преди дни изваяната си физика, след сърфиране в Хавай. Рок звездата и вокал на групата Red Hot Chili Peppers, съблече мокрите си дрехи в петък, а под тях демонстрира мускулесто тяло на младеж, украсено с множество татуировки. Колкото до косата и мустаците на Кийдис – те са гарвановочерни, без каквито и да е следи от посивяване.

Неслучайно в момента певецът излиза с 25-годишната украинска изпълнителка на конторсия Марина Мазепа (жена каучук). Тя стана известна в САЩ с участието си в „Америка търси талант“ през сезон 14.

Миналия месец 50-годишният Джаред Лето също демонстрира младежко тяло, споделяйки своя снимка, на която е гол до кръста на брега на морето. Сред другите известни мъже, които са навлезли в своите 50 години, но могат да се похвалят с физика на млади мъже са Брад Пит, Марк Уолбърг, Джъстин Теру, Лени Кравиц и Джеф Безос.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари